Polițiștii din Călărași au efectuat o percheziție în București, la locuința unui bărbat suspectat de trafic de droguri de mare risc

Droguri găsite de polițiști. FOTO Poliția Română

Polițiștii din Călărași au efectuat o percheziție în București, la locuința unui bărbat suspectat de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 07 iulie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că, în perioada iunie – iulie 2024, un bărbat ar fi procurat, deținut și vândut, în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul București.

La aceeași dată, acesta a fost prins în flagrant delict în timp ce,  împreună cu un membru al familiei sale, ar fi comercializat  17 grame de  cocaină (drog de mare risc) și aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc).

De asemenea, pe parcursul percheziției efectuate la locuința acestora, au fost ridicate alte aproximativ 40 de  grame de metamfetamină, 50 de grame canabis, două grindere, peste 18.000 de lei, precum și alte mijloace de probă” – IPJ Călărași.

Audierile se desfășoară la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călărași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*