Acțiune desfășurată în trafic de polițiștii călărășeni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

Acțiune a polițiștilor pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. FOTO IPJ Călărași

O infracțiune constatată, 99 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră sancționați, opt permise de conducere reținute și trei certificate de înmatriculare retrase, în urma unei acțiuni a polițiștilor călărășeni de la Rutieră.

Potrivit IPJ Călărași, duminică, 08 august, în intervalul orar 18.00 – 22.00, polițiștii rutieri și cei de ordine publică au acționat la nivelul județului Călărași pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 28 pentru nefolosirea centurii de siguranță, două pentru nerespectarea legislației rutiere de către bicicliști, trei pentru alcool și 25 pentru alte abateri.

A fost constatată o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut opt permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*