CLnews – Presa de calitate vine la Călărași

Adrian Boioglu - Editorial
Adrian Boioglu - Editorial

Jurnalismul de calitate este mereu la modă. Da, știu că e mai interesant un titlu de tip click-bait. Dar poate doar pentru o secundă. Cititorul care se păcălește o dată sau de două ori nu va mai mușca din același măr otrăvit și data următoare.

CLnews.ro, este cea mai nouă publicație online din județul Călărași. Ce o face diferită? În primul rând “originea nobilă”. Vorbim despre un trust media respectat care este prezent în regiunea de sud-est a țării – Trustul Media CityDigital.

CLnews intră într-o familie respectată: 7 publicații naționale și locale care acoperă știri generaliste, evenimente din județele Constanța, Tulcea și Ialomița, dar și sfera antreprenoriatului și tehnologiei și turismului.

Constănțenii au auzit, citesc și apreciază “Constanța NEWS“, tulcenii sunt zilnic pe Tulcea NEWS, iar Ialomițenii apreciază publicația Ialomița NEWS. Pe lângă toate acestea, GoNEXT acoperă sfera turismului și evenimentelor, iar publicațiile  Vălureni și Cumpăneni au adus ideea de hyper-local news în România.

Te întrebi probabil: “Cu ce mă afectează pe mine faptul că la Călărași a apărut o nouă publicație?” Ei bine, știrile bine documentate și scrise la timp sunt cele care fac diferența. Pe CLnews.ro vei vedea și reportaje video realizate cu echipamente profesionale, dar și emisiuni cu oamenii importanți din județ.

Nu vei vedea niciodată mondenități și cancan, horoscopul zilnic, bancuri și nici știri de umplutură. Sunt doar acele știri locale de interes național pe care ți le dorești să le vezi în Călărași.

Haideți să ne bucurăm de spectacolul zilnic al știrilor și reportajelor de calitate, alături de o echipă cu peste 20 ani de experiență în mass-media, marketing, TV și online. CLnews este pe www.clnews.ro sau pe Facebook, la facebook.com/CLnewsRo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Bine ați venit, mult succes! Sper să fiți independenți politic, să reflectați realitatea! Călărași ul este locul unde întoarce trenul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*