Cine sunt candidații PNL Călărași pentru alegerile parlamentare din 2020. Florian-Emil Dumitru și Ciprian Pandea deschid listele pentru Camera Deputaților și Senat

Echipa PNL Călărași pentru alegerile parlamentare din 2020. FOTO PNL Călărași
Echipa PNL Călărași pentru alegerile parlamentare din 2020. FOTO PNL Călărași

Echipa liberală care intră în cursa electorală având „Dezvoltăm Călărașiul” ca țel ferm îi propune pentru Camera Deputaților pe Președintele interimar al filialei, Florian-Emil Dumitru, urmat de Alin Bogdan Drăgulin, Dragoș Florin Coman, Ruxandra Alina Prică, Alexandru Lucian Vasile și Ștefan Stan.

Pentru Senat, candidații sunt: Ciprian Pandea, Cristian Virgil Iorga, Maria Raluca Caraion și Florin Drăgan.

„Suntem oameni tineri, dornici de muncă și pregătiți să punem umărul, temeinic, la dezvoltarea unitară a județului Călărași. Deschis și onest, punem experiența acumulată în atingerea un obiectiv important: acela de a conferi județului Călărași locul pe care îl merită pe harta țării.

La doar o oră distanță de București, ne situăm lângă cea mai mare aglomerare urbană la nivel național, având un potențial uriaș de dezvoltare. Proiectul pe care îl propunem tuturor călărășenilor vizează asigurarea accesului la educație, prin investiții care să transforme școlile în unele curate, dotate și sigure.

Sănătatea este un alt pilon important al dezvoltării comunității pe care suntem pregătiți să o reprezentăm cu seriozitate și implicare în Parlamentul României. La fel și dezvoltarea infrastructurii și valorificarea potențialului turistic imens al Călărașiului.

Agricultura și industria alimentară rămân cel mai puternic motor pentru dezvoltarea județului nostru. Toate acestea pot fi înfăptuite printr-o strategie de dezvoltare economică care să stimuleze mediul de afaceri, prin atragerea de investiții puternice și serioase, care să creeze locuri de muncă și să conducă la creșterea nivelului de trai în comunitate.

Suntem pe deplin convinși că oamenii din județul nostru vor ști să aleagă cu înțelepciune, echipa care va lucra din suflet și cu profesionalism pentru Călărași!”, au transmis liberalii din Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*