29 de conducători auto au rămas fără permis, în urma unei acțiuni a polițiștilor călărășeni

Acțiune a polițiștilor din Călărași. FOTO: IPJ Călărași

29 de conducători auto au rămas fără permis, la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acțiuni a polițiștilor călărășeni.

Potrivit IPJ Călărași, în perioada 20 – 22 octombrie a.c., aproximativ 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 193 de evenimente sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și au organizat 35 de acțiuni.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 67 de infracțiuni, au fost prinse în flagrant 8 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 475 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 188.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 9 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 29 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*