Polițiștii au intervenit la două agresiuni în familie. La Oltenița, un bărbat și-a agresat mama, iar la Grădiștea, un tânăr și-a lovit fratele

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Polițiștii au intervenit în ultimele 24 de ore la două agresiuni în familie în județul Călărași, una în Oltenița, iar cealaltă în Grădiștea.

La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, de 77 de ani, cu privire la faptul că concubina sa a fost agresată fizic de către fiul acestora.

În fapt, în jurul orei 15:00, pe fondul consumului de alcool, un bărbat, de 44 de ani, în timp ce se afla la domiciliu său situat în municipiul Oltenița, județul Călărași, alături de părinții săi, a distrus o vitrină și a agresat-o fizic pe mama sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere. Totodată, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și în baza acestuia     s-a emis ordinul de protecție provizoriu”, a transmis IPJ Călărași.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, la data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr, de 28 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de fratele său.

“Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în jurul orelor 19:00, în timp ce bărbatul se afla în curtea locuinței din comuna Dorobanțu, județul Călărași, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, a fost lovit cu un obiect dur și cu pumnii în zona capului, de către fratele său, de 30 de ani”, a anunțat IPJ Călărași.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

De asemenea, a fost completat formularul de evaluare a riscurilor, însă persoana vătămată nu a dorit emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*