A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea unei baze sportive în municipiul Călărași

Terenul unde va fi realizată o bază sportivă. FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași a anunțat că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea unei baze sportive în municipiul Călărași.

Începând cu data de 4 martie 2024, C.N.I S.A. a dispus începerea lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții “Construire bază sportivă TIP 1, str. Aleea Dumbrava Minunată, nr. 4, municipiul Călărași, judetul Călărași”, durată de execuție fiind de 9 luni.

“Am primit din partea Companiei Naționale de Investiții ordinul de începere a lucrărilor de execuție cu data de astăzi, 4 martie 2024.

Terenul, pe care se va realiza baza sportivă, va avea o suprafață minimă de 13.202 mp. și va cuprinde: teren pentru fotbal, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, clădire pentru vestiare,  cabină de poartă, parcare, alei pietonale, spații verzi.

Proiectul, în valoare de peste 7 milioane de lei, este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin CNI S.A.

Așa cum am promis nu voi lăsa în urmă niciun cartier, nicio zonă care poate fi pusă în valoare și implicit pe niciunul dintre dumneavoastră” – Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*