Accident rutier cu cinci persoane implicate, petrecut pe DN 3A, pe raza localității Dragoș Vodă

Accident rutier cu cinci persoane implicate, petrecut pe raza localității Dragoș Vodă. FOTO: ISU Călărași

Salvatorii călărășeni au fost solicitați să intervină miercuri, 9 noiembrie, în jurul orei 10.15, în sprijinul victimelor unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un tractor, petrecut pe DN 3A, pe raza localității Dragoș Vodă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Călărași, în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Călărași, în care se aflau doi adulți și doi copii, și un tractor în care se afla doar conducătorul utilajului. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de descarcerare, din cadrul Secției Dragalina, trei ambulanțe SAJ Călărași și autospeciala pentru transport personal și victime multiple de la Detașamentul de pompieri Călărași.

„La sosirea echipajelor de intervenție nu au fost identificate persoane încarcerate în cele două vehicule, însă fiecare dintre acestea prezentau traumatisme ușoare și aveau nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU „Barbu Știrbei” al județului Călărași, plutonierul adjutant șef Ștefan Tătăranu.

Traficul pe DN3A, pe respectivul tronson de drum, este blocat de tractorul răsturnat pe o parte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*