FOTO Accident rutier în comuna călărășeană Roseți. O mașină a intrat în 3 cai care circulau liberi pe stradă

BMW-ul a lovit un cal în comuna Roseți. FOTO CLnews

Un accident rutier a avut loc în seara de 26 octombrie, în localitatea Roseți. Potrivit primelor informații oferite de ISU Călărași, o persoană a fost rănită ușor.

Polițiștii sosiți la locul indicat au găsit o mașină avariată și un cal mort. Martorii povestesc că pe carosabil ar fi mers trei cai. Unul dintre aceștia a fost lovit de un autoturism BMW care circula regulamentar. În urma impactului, animalul și-a pierdut viața, iar conducătorul auto a fost rănit.

Conducătorul auto a refuzat transportul la spital.

Polițiștii călărășeni au demarat cercetările pentru identificarea proprietarului cailor. Acesta ar putea fi cercetat penal pentru neglijență și distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*