Accident rutier la ieșirea din Budești, soldat cu rănirea gravă a unei persoane și cu rănirea ușoară a altor două

Un accident rutier a avut loc astăzi la ieșirea din Budești, soldat cu rănirea gravă a unei persoane și cu rănirea ușoară a altor două.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN4 București-Oltenița, la ieșire din localitatea Budești, județul Călărași, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, soldat cu rănirea gravă a unei persoane și cu rănirea ușoară a altor două.

Traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*