Acțiune a polițiștilor călărășeni în municipiul Oltenița pentru siguranța cetățenilor

Acțiune pentru siguranța cetățenilor desfășurată de polițiști. FOTO: IPJ Călărași

Aproximativ 100 de persoane au fost legitimate, în urma celor 14 filtre efectuate de polițiștii călărășeni în urma unei acțiuni desfășurate în municipiul Oltenița, fiind constatate trei infracțiuni. De asemenea, Au fost controlate 84 de autovehicule și au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit Poliției Județene Călărași, în cursul zilei de joi, 04 mai, polițiștii au desfășurat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice.

„Acțiunea a urmărit identificarea persoanelor care comit fapte contra legii, depistarea celor care încalcă normele legale sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și prevenirea activităților comerciale ilicite și depistarea persoanelor care nu respectă legislația în domeniu”, au precizat reprezentanții instituției.

Pe parcursul desfășurării acțiunii au fost constatate trei infracțiuni, fiind verificate 84 de autovehicule și legitimate 96 de persoane. De asemenea, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.015 lei.

Exemplu:

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Curcani, județul Călărași, care transporta în autoturism o armă letală de vânătoare, semiautomată, neintrodusă în toc, precum și 20 de cartușe letale de vânătoare cu alice, fără respectarea prevederilor incidente regimului armelor și munițiilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*