Acțiune de informare publică a ITM Călărași privind munca sezonieră în Germania

Sediul ITM Călărași. FOTO Adrian Boioglu / CLnews
Sediul ITM Călărași. FOTO Adrian Boioglu / CLnews

În cadrul Campaniei „Informează-te, lucrează legal și cunoaște-ți drepturile pentru a fi protejat!”, Inspectoratul Teritorial de Muncă Călărași, sub autoritatea Inspecției Muncii și a Ministerului Muncii și Protecției Sociale a început distribuirea materialelor informative privind munca sezonieră în Germania.

„Scopul acestui demers este de a ne asigura că cetățenii care decid să plece să muncească sezonier în Germania cunosc ce drepturi au și știu cui să se adreseze dacă întâmpină probleme, pentru a evita, în acest fel, situațiile de abuz asupra lucrătorilor români”, au precizat reprezentanții ITM Călărași.

Informații detaliate privind munca sezonieră în Germania se regăsesc pe site-ul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, și pot fi accesate la următorul link: http://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/2014-domenii/afaceri-europene-%C8%99i-rela%C8%9Bii-interna%C8%9Bionale/6218-2021-lucrator-sezonier-de și pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă Călărași: www.itmcalarasi.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*