Acțiuni permanente ale polițiștilor călărășeni pentru siguranța cetățenilor

Acțiunile polițiștilor pentru siguranța cetățenilor s-au soldat cu zeci de amenzi. FOTO IPJ Călărași

Pentru ca cetățenii să petreacă în liniște zilele de weekend, polițiștii au desfășurat activități suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în perioada 20 – 23 mai, aproximativ 400 de polițiști au acționat, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 27 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 222 de evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 36 de infracțiuni, șase persoane au fost prinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate a fost dispuse șase măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 453 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 172.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate patru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 35 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*