Acțiunile polițiștilor călărășeni pentru siguranța cetățenilor s-au soldat cu zeci de amenzi

Acțiunile polițiștilor pentru siguranța cetățenilor s-au soldat cu zeci de amenzi. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni, alături de celelalte structuri teritoriale ale MAI, au acționat în ultimele 24 de ore pentru menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 84 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 975 de obiective de interes și 506 autovehicule destinate transportului de persoane. De asemenea, în vederea respectării măsurilor de siguranță, polițiștii au controlat 3.552 de persoane, dintre acestea 1.961 aflate în izolare sau carantină.

Totodată, polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*