VIDEO Adrian Moldovan, director general Drumuri și Poduri SA Călărași: “Am reușit ca în mai puțin de 2 săptămâni să reparăm drumul din Oltenița”

Adrian Moldovan, director general al SC Drumuri și Poduri SA Călărași. FOTO Mitică Raftu
Adrian Moldovan, director general al SC Drumuri și Poduri SA Călărași. FOTO Mitică Raftu

Directorul General al Societății Drumuri și Poduri SA Călărași a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu. Managerul companiei subordonate Consiliului Județean a vorbit despre cea mai nouă lucrare realizată, și anume drumul național care străbate Oltenița până în port.

Moldovan a vorbit despre bugetul și forțele alocate acestui proiect, despre modul în care s-au mobilizat echipele pentru terminarea rapidă a lucrării și despre cum a fost găsită soluția finanțării acestui proiect important nu doar pentru oltenițeni, ci și pentru turiști sau pentru locuitorii județului Călărași care își desfășoară activitatea în zonă.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*