Agent de poliție din Budești, pe podium la Campionatul Național de Judo al MAI

Agent de poliție din Budești, pe podium la Campionatul Național de Judo al MAI. FOTO IPJ Călărași

Etapa finală a Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne a adus medalia de bronz unui agent de poliție din orașul Budești, Theodora Bleaju.

Potrivit IPJ Călărași, în perioada 29 martie – 01 aprilie, polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră din toată țara s-au înfruntat în Călimănești, județul Vâlcea,  într-un spectacol sportiv. Astfel, agent de poliție Theodora Bleaju a reușit să obțină locul trei la categoria -60 de kg.

Theodora Bleaju este încadrată din anul 2019 în cadrul Poliției Orașului Budești – Compartimentul Criminalistic. În decursul anilor a obținut trei titluri de campioană națională (2010, 2014 și 2015), patru medalii de argint la Campionatul Național de Judo și două medalii de argint și bronz la Campionatul Balcanic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*