Amenzi de aproape 20.000 de lei, în urma unei acțiuni a polițiștilor călărășeni de verificare a legalității transportului de persoane

Acțiuni pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

Polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, au desfășurat, miercuri dimineață, o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și de persoane pe raza municipiului Călărași.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

În urma acțiunii, polițiștii au verificat 116 autovehicule dintre care 64 mijloace de transport persoane, au legitimat 168 de persoane, fiind aplicate 49 sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.690 de lei, 25 dintre aceste sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea obligativității purtării măștii de protecție.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic și în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*