APIA Călărași avertizează că 17 mai este ultima zi de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021

Plantație de porumb. FOTO Skitterphoto
S-a finalizat campania de înscriere în Programul pentru susținerea producției de legume în spații protejate

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește tuturor beneficiarilor că data de 17 mai reprezintă ultima zi de primire, fără penalități, a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2021.

Potrivit APIA Călărași, până la acest moment, au fost înregistrate în baza de date APIA 710.720 cereri, pentru o suprafață de 6.885.745 ha.

„Asigurăm fermierii de întregul nostru sprijin în parcurgerea cu succes a etapelor necesare și îi îndemânăm să colaboreze cu responsabilii de dosar de la nivelul Centrelor județene, respectiv ai Centrelor locale, pentru clarificarea/soluționarea eventualelor probleme pe care le întâmpină, astfel încât să reușească să depună cererea în termen și să evite aplicarea de penalități”, au precizat reprezentanții agenției.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul Agenției: www.apia.org.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*