Arestat preventiv după ce a fost depistat de două ori conducând fără permis și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv după ce a fost depistat de două ori conducând un autoturism în municipiul Călărași, fără a avea permis și refuzând să oprească la semnalul polițiștilor.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului S.S.A., pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

“La data de 08.08.2023, în jurul orei 22.55 şi, ulterior, la data de 04.09.2023, în jurul orei 18.15, în baza unor rezoluţii infracţionale diferite, inculpatul S.S.A., în vârstă de 21 ani, a condus două autovehicule diferite pe drumurile publice din interiorul municipiul Călăraşi, județul Călăraşi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat în trafic de organele de poliţie.

S-a mai reținut că, în ambele situaţii, inculpatul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor şi, pentru a se sustrage controlului, şi-a continuat deplasarea cu viteză ridicată pe drumuri publice intens circulate, fiind urmărit de autospeciala poliţiei, context în care a efectuat mai multe manevre neregulamentare, punând astfel în pericol siguranța pietonilor și a celorlalți participanți la trafic” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*