Autospeciale noi, intrate în dotarea pompierilor călărășeni

Autospeciale noi, intrate în dotarea pompierilor călărășeni. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni au două noi autospeciale achiziționate prin Proiectul transfrontalier RO BG 415.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, cele două autovehicule de teren vor fi  distribuite și devin operative la Detaşamentul de pompieri Călărași și Detaşamentul de pompieri Oltenita.

Acestea vor fi folosite atât la misiuni în situațiile de urgenţă din zona de competenţă, cât și la transportul materialelor sanitare și vaccinurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*