Bărbat din Călărași, depistat în Slobozia când circula având permisul suspendat

Un bărbat din Călărași a fost depistat de polițiștii din Slobozia în timp ce circula având permisul suspendat.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Călărași, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii nfracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*