Bărbat din comuna călărășeană Modelu, reținut de polițiști după ce și-a agresat soția

Șase călărășeni, reținuți de poliţişti pentru o înșelăciune cu combustibil de peste 25.000 de lei

Polițiștii Secției 1 Post Poliție Modelu au reținut un bărbat, bănuit de infracțiunea de violență în familie, după ce și-ar fi agresat soția, femeia având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în cursul zilei de miercuri, 23 iunie, în jurul orei 14.30, polițiștii călărășeni au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 45 de ani, din comuna Modelu, cu privire la faptul că soțul acesteia ar fi agresat-o fizic în data de 21 iunie.

„În fapt, la data de 21 iunie, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unei discuții în contradictoriu cu soțul, femeia ar fi fost agresată fizic de acesta. Femeia a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală Călărași, ocazie cu care s-a stabilit că leziunile traumatice provocate, necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale. Persoana vătămată nu a dorit emiterea ordinului de protecție provizoriu”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 24 iunie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*