Bărbat din comuna Mănăstirea, găsit după două zile de la dispariția sa. El a fost descoperit într-o cultură agricolă, deshidratat și foarte confuz

Bărbat salvat. FOTO IPJ Călărași

Un bărbat din comuna Mănăstirea a fost găsit după două zile de la dispariția sa, fiind descoperit într-o cultură agricolă, deshidratat și foarte confuz.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 8 iulie, în jurul orei 18:01, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 52 de ani, din comuna Mănăstirea, cu privire la faptul că fratele său ar fi plecat să adune recolta de pe un teren din extravilanul comunei și nu s-ar mai fi întors.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 04:00, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi plecat de la domiciliu să adune recolta și nu ar mai fi revenit, iar fratele acestuia, de 52 de ani, ar fi plecat în căutarea sa.

Ulterior, pe malul unui canal de irigații din apropierea unui teren extravilan, bărbatul de 52 de ani ar fi găsit papucii și căruciorul fratelui său.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Călărași, alături de jandarmi din cadul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași și de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, la data de 10 iulie a.c., bărbatul de 50 de ani a fost găsit în stare de semi-conștiență, într-o cultură agricolă.

Acesta nu a putut furniza date despre ultimele 48 de ore, însă nu există indicii care să arate că ar fi fost victima vreunei infracțiuni, bărbatul fiind doar deshidratat și foarte confuz” – IPJ Călărași.

Acesta a fost transportat ulterior la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*