Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 20.000 de lei, descoperite în PTF Călărași

Polițiștii de frontieră din Călărași au descoperit, într-un autoturism, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 20.000 lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit STPF Călărași, în Punctul de Trecere a Frontierei Călărași, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat joi, 16 februarie, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 34 de ani care circula pe ruta Turcia-România.

„În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit în mijlocul de transport, precum și în bagajele personale, 133 articole vestimentare care ar putea aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală, toate fiind inscripționate cu numele unor firme consacrate. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții instituției.

În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*