Călărășean cercetat penal pentru deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui

Dosar penal pe numele unui călărășean prins cu un portbagaj plin cu pește fără documente de proveniență. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au depistat, duminică, pe raza comunei Platonești, în portbagajul unui autovehicul condus de un bărbat de 24 de ani, aproape 200 de kilograme de pește, din specia caras, transportate fără documente legale. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit IPJ Ialomița, duminică, 10 ianuarie, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din orașul Țăndărei, împreună cu polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Călărași.

„În urma controlului efectuat în habitaclul autovehiculului, precum și în portbagaj, a fost găsită o cantitate de pește, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. În urma cântăririi cantității de pește a rezultat o valoare de 195 de kilograme de pește, din specia caras”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*