Călărășeni reținuți de polițiști după ce au comis mai multe furturi din locuințe

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii călărășeni după ce, la începutul acestui an, au dat spargeri în locuințe pe raza mai multor județe.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale au efectuat joi, 22 aprilie, opt percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Acestea sunt suspectate că în perioada martie – aprilie, au comis furturi din locuințe pe raza mai multor județe.

„În fapt, în ziua de 05 februarie, mai multe persoane ar fi pătruns prin efracție într-o locuința situată în comuna Dragalina din județul Călărași, de unde ar fi sustras bijuterii din aur în cantitate de 110 grame, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate înscrisuri si mijloace materiale de proba necesare probării activității infracționale. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, precum și jandarmi din Călărași, Ilfov și București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*