Municipiul Călărași are, de astăzi, un nou primar. Care este averea social-democratului Marius-Grigore Dulce, la început de mandat

Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Facebook M. D.
Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Facebook M. D.

Marius-Grigore Dulce a câștigat scrutinul din septembrie pentru scaunul de primar al municipiului Călărași. El a obținut 10281 voturi, adică un procent de 43,43% din totalul celor valabil exprimate.

Dulce reprezintă Partidul Social Democrat și are la activ experiență în administrația publică locală și centrală. În ultimii 4 ani el a fost Director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate și consilier local al municipiului Călărași.

Noul primar al Călărașiului are un teren de categorie 3, dobândit prin cumpărare în anul 2009. El deține și un apartament din anul 1995 și o casă din anul 2016. Marius Dulce conduce un Volkswagen Tiguan din 2009, iar înainte de alegeri avea credite la persoane fizice sau bănci care totalizau 104.500 lei.

Salariul său de la CJAS Călărași i-a adus venituri lunare de 10.155 lei, iar indemnizația de consilier local a rotunjit aceste sume cu încă 1095 lei/lună.

Dulce este vicepreședintele Asociației pentru Dezvoltare Durabilă Dunărea de Jos, dar și președintele Organizației Municipale PSD Călărași.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*