Călărașiul găzduiește două competiții sportive: un turneu de Baseball 5 și competiția Elite Basketball CUP

Călărașiul găzduiește două competiții sportive. FOTO cu rol ilustrativ

Federația Română de Baseball și Softball, în colaborare cu CSS Călărași și CS Leadres Călărași organizează sâmbătă, 4 martie, în Sala de sport a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu, primul turneu al Campionatului Național de Baseball 5, rezervat juniorilor I și seniorilor. Jocurile care în mod sigur vor stârni un interes aparte se desfășoară în intervalul 09.30 – 18.00.

De asemenea, Sala Polivalentă va găzdui competiția Elite Basketball CUP, eveniment organizat de ACS Elite Basketball Group în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași.

„Este o pledoarie pentru promovarea jocului de baschet atât în rândul copiilor cât și al adulților. Sunteți așteptați la acest veritabil spectacol. Intrarea este liberă. Voi fi prezent și vă lansez și vouă tuturor invitația de a fi alături de viitorii campioni”, a anunțat pe pagina personală de Facebook primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*