Călărașiul va găzdui, pe 17 decembrie, Cupa FairPlay la handbal fete

Primarul Marius Dulce împreună cu Bidașcu și Alex Cristea, doi dintre reprezentanții clubului organizator. FOTO: Facebook Marius Dulce

Municipiul Călărași va găzdui, pe 17 decembrie, Cupa FairPlay la handbal fete (11 – 12 ani), competiție organizată de ASC Tonus Călărași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local municipal Călărași.

„Astăzi m-am întâlnit cu Oana Bidașcu și Alex Cristea, doi dintre reprezentanții clubului organizator, care au anunțat prezența la acest turneu a unor formații din Slobozia, Techirghiol, Buzău, Țăndărei și Galați. Sunt convins că iubitorii acestui sport vor avea ce vedea!”, a scris primarul Marius Dulce pe pagina sa de socializare.

Meciurile se vor desfășura în Sala Polivalentă și în Sala de sport a Școlii Tudor Vladimirescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*