Cercetați de polițiștii călărășeni pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Ulmeni au depistat în trafic miercuri, 17 noiembrie, pe strada Lalelelor din comuna Chiselet, un tânăr în vârstă de 28 de ani care conducea un autovehicul fără a deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, în autoturism se afla și proprietarul mașinii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care ar fi avut cunoștință de faptul că persoana căreia i-a încredințat autoturismul nu deținea permis de conducere.

Pe numele celor doi bărbați s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, respectiv „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*