Comercianții din Piața Big din Călărași au intrat, de astăzi, în noua hală acoperită

Consiliul Local Călărași a aprobat procedura închirierii, prin licitație, a spațiilor comerciale din Bazarul Big

Comercianții de legume-fructe din Piața Big au intrat, de astăzi, în noua hală acoperită. Cu o capacitate de 95 de spații de desfacere a mărfurilor, noua locație este una modernă, dotată corespunzător și care oferă condiții civilizate atât comercianților cât și cumpărătorilor.

„Astăzi am mutat comercianții de la Piața Big în noua locație acoperită. Le-am promis că nu-i voi lăsa în ger și m-am ținut de cuvânt. Astfel, am reușit o devansare a termenului de execuție cu 3 luni. O hală modernă, conform standardelor europene, atât pentru cei 95 de comercianți, cât și pentru dumneavoastră, cumpărătorii”, a precizat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Din cele 95 de spații pentru desfacerea mărfurilor amenajate în noua hală acoperită a Pieței Big, 70 sunt comerciale, iar 25 sunt ocupate de producători agricoli.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*