Compania Ecoaqua a stabilit programul pentru citirea contoarelor din apartamentele călărășenilor. Locatarii, rugați să fie acasă începând cu ora 16.30

Apometrele vor fi citite de angajații companiei de apă Călărași. FOTO Ecoaqua
Apometrele vor fi citite de angajații companiei de apă Călărași. FOTO Ecoaqua

Compania de distribuție a apei din Călărași, SC Ecoaqua SA anunță locatarii blocurilor la care se emite factura cu coeficient de repartiție că în perioada imediat următoare vor începe citirile de apometre.

Planificarea citirilor de apometre se va face în aceeași zi și pentru apartamente și pentru branșamentele de bloc.

Locatarii acestor apartamente sunt rugați ca, începând cu ora 16.30, să permită angajaților Ecoaqua citirea apometrelor. În plus, fiecare scară de bloc trebuie să-și delege un reprezentant pentru citirea repartitorului de scară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*