#CONCURS Câștigă patru invitații duble la piesa de teatru pentru copii “Ronțăilă și Motănilă – Valiza cu surprize”, de la “Centrul Județean de Cultură și Creație” Călărași

Piesa de teatru “Ronțăilă și Motănilă - Valiza cu surprize”

Piesa de teatru ““Ronțăilă și Motănilă – Valiza cu surprize” poate fi urmărită pe data de 1 iunie, de la ora 10.30, la “Centrul Județean de Cultură și Creație” Călărași

Redacția CLnews are plăcerea să te invite la acest fascinant spectacol pentru copii. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CLnews” – facebook.com/CLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 23 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Descrierea piesei “Ronțăilă și Motănilă – Valiza cu surprize”

Într-o valiză, care nu este o valiză oarecare, ci una plină de surprize, se poate găsi o adevărată poveste amuzantă și educativă pentru copii. Odată deschisă, copiii vor avea parte de aventurile fascinante ale lui Ronțăilă și Motănilă.
Ronțăilă este un șoricel cuminte căruia îi place să se joace, dar și să învețe. Partenerul lui de joacă, Motănilă, este un năzdrăvan și un neastâmpărat care nu-i dă pace lui Ronțăilă și îl tot provoacă. Însă, cu ajutorul copiilor și al unor prieteni pe care îi veți cunoaște ulterior, Ronțăilă va reuși într-un final să-l cumințească pe Motănilă. Până la urmă, Motănilă descoperă o noua opțiune, aceea de a fi bun, iar micile răutăți se dovedesc a fi doar rezultatul neștiinței de a face altfel.
În distribuție: Loreta Neculai și Ștefan Opreanu.

Spectacolul este organizat de Syarela Arts și are loc la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

Spațiul se va ocupa la 50% din capacitate conform normelor actuale. Nu este nevoie de testare sau buletin de vaccinare în aceste condiții.

Biletele pot fi achiziționate de la www.iabilet.ro/bilete-rontaila-si-motanila-valiza-cu-surprize-63499 sau direct de la sediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*