Consiliul Județean Călărași achiziționează apartamente sociale pentru copii și tineri instituționalizați

Consiliul Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Călărași lansează o invitație către toți cei interesați să participe la o achiziție importantă, având ca scop asigurarea unor locuințe sociale pentru copii și tineri instituționalizați din municipiul Călărași. Instituția dorește să cumpere patru apartamente, cu trei sau patru camere, pentru a fi utilizate ca apartamente sociale, unde tinerii vulnerabili să beneficieze de un mediu familial și sigur.

Valoarea estimată a achiziției este de 450.000 de lei, cu TVA inclus, per apartament, iar criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preț. Detaliile complete privind documentația de atribuire sunt disponibile pe website-ul oficial al Consiliului Județean Călărași, în secțiunea Anunțuri, la adresa www.calarasi.ro.

Termenul limită de depunere a ofertelor este stabilit pentru data de 7 august, ora 16.00, iar acestea trebuie să fie înmânate la Registratura Consiliului Județean Călărași.

Persoanele interesate pot obține informații suplimentare de la Marius NICA, reprezentant al Consiliului Județean Călărași, prin intermediul următoarelor modalități de contact: e-mail: marius.nica@calarasi.ro, telefon: 0242 311 301, interior: 156. Programul de lucru este de luni până joi, între orele 08.00-16:30 și vineri, între orele 08.00-14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*