Consiliul Local Călărași a fost convocat în ședință de îndată

Sediul Primăriei Călărași. FOTO CLnews.ro

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, convocată de îndată, marți, 12.03.2024, ora 13.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS.

Ordinea de zi este următoare:

Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 138/04.05.2022 privind aprobarea cofinanțării investițiilor din ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020”, aferente Municipiului Călărași.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice DALI şi a indicatorilor tehnico – economici pentru investiţia “Amenajare parcări și trotuare Strada Prelungirea București, tronson între B-dul Cuza Vodă ȘI B-dul nicolae titulescu”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice PT – rest de executat și a indicatorilor tehnico – economici pentru investiţia ,,PT+Execuție Lucrări de amenajare Piața Unirii (Piața centrală) – Rest de executat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*