Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor a județului Călărași, program și în ziua alegerilor

Sediul Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor a județului Călărași

În scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European, respectiv, a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale, din 9 iunie 2024, Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor a județului Călărași, a adaptat programul de lucru al serviciilor publice comunitare locale de evidență a persoanelor de pe raza județului Călărași.

Astfel:

Sâmbătă (08.06.2024), 08:00-16:00;

Duminică (09.06.2024), 07:00-22:00.

În județul Călărași funcționează cinci servicii publice comunitare locale de evidență a persoanelor și anume:

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al Municipiului Călărași (mun. Călărași, str.Progresul, nr.23 jud.Călărași);

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al municipiului Oltenița (mun. Oltenița, Bd.Republicii, nr. 40, în incinta primăriei);

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al orașului Lehliu-Gară (loc. Lehliu-Gară, str.Nicolae Titulescu, nr.3, jud.Călărași);

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al orașului Budești (loc.Budești, str.Gării, nr.19, jud.Călărași);

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al orașului Fundulea (loc.Fundulea, Bd.22 Decembrie, nr.173, jud.Călărași).

Astfel, cetățenii care nu dețin sau au un act de identitate cu termen de valabilitate expirat se pot prezenta la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor la care localitatea de domiciliu este arondată, pentru eliberarea unui document de identitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*