Doi tineri din Fundulea, reținuți după ce au jefuit un bărbat în propria casă și l-au împușcat cu bile din cauciuc

Mașină de Poliție

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat și reținut doi tineri bănuiți de tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 31 octombrie, poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că două persoane au intrat în locuința sa.

În fapt, în noaptea de 31 octombrie, în jurul orei 03.40, două persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea locuinței persoanei vătămate, apoi prin forțarea ușii de acces au pătruns în imobil, au sustras un telefon mobil, iar în momentul în care au fost surprinși de proprietar, unul dintre autori a tras către acesta cu un pistol cu bile de cauciuc, provocându-i o rană superficială la nivelul gâtului, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Urmare a unor activități complexe informativ-operative și de cercetare penală, la data de 04 noiembrie, polițiștii au reușit identificarea și probarea activității infracționale, autorii fiind doi tineri în vârstă de 20 și 22 de ani, din orașul Fundulea, județul Călărași.

Tot la aceeași dată, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza orașului Călărași, Fundulea și a municipiului București, fiind descoperit telefonul sustras cu ocazia săvârșirii infracțiunii.

Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentați Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*