Dosar penal pentru administratorul unei firme din Nicolae Bălcescu, județul Călărași, pentru depozitarea necorespunzătoare a îngrășămintelor

Dosar penal pentru depozitarea necorespunzătoare a îngrășămintelor

Polițiștii călărășeni desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal față de administratorul unei societăți comerciale care a depozitat în condiții necorespunzătoare îngrășăminte chimice.

Potrivit IPJ Călărași, polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat un control pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor la protecția mediului.

„Astfel, în urma verificărilor efectuate a fost depistată o femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Călărași, care în calitatea de administrator ar fi depozitat în condiții necorespunzătoare 14.400 kg de îngrășăminte chimice, contrar prevederilor protecției mediului, de natură a pune în pericol viața și sănătatea umană, animală sau vegetală”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecția plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*