Două persoane rănite ușor, într-un accident rutier produs la intersecția DN3 cu DN31

Două persoane rănite ușor, într-un accident rutier produs la intersecția DN3 cu DN31. FOTO ISU Călărași

Două persoane au fost rănite ușor, sâmbătă, într-un accident rutier produs la intersecția DN3 cu DN31, lângă Canton.

Potrivit reprezentanților ISU Călărași, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.

La accident s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași și un echipaj al SAJ Călărași.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, două persoane au fost rănite ușor și au avut nevoie de îngrijiri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*