Dublă crimă în municipiul Călărași: tată și fiică, găsiți morți în casă

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din Călărași au deschis un dosar de cercetare penală, după ce, în cursul dimineții de marți, 12 aprilie, două persoane, tată și fiică au fost găsiți morți, în casa lor, primele date indicând comiterea unei crime.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 71 de ani, și fiica sa, de 41 de ani, au fost găsiți morți în locuința situată pe strada Grivița. Trupurile fără viață ale celor doi, care ar purta urmele mai multor lovituri de cuțit, au fost găsite de chiriașul lor, care a anunțat poliția.

Oamenii legii au deschis dosar penal de omor calificat, cazul fiind cercetat sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*