Dunărea Călărași are un nou antrenor

Dunărea Călărași are un nou antrenor. FOTO CJ Călărași

Mircea Ștefan, în vârstă de 39 de ani, este de luni, 1 iulie 2024, noul antrenor principal al echipei Dunărea Călărași, club pentru care a activat inclusiv ca jucător în Liga 2, în 17 meciuri din sezoanele 2015-2016 și 2016-2017. După retragere a fost antrenor la juniorii Dunării, din 2018 până în 2020, iar apoi a condus Zarea Cuza Vodă, Dunărea Grădiștea și CSM Fetești, cu aceasta din urmă reușind o promovare în Liga 3, iar din vara anului 2022 a ajuns antrenor secund la Metalul Buzău, în stafful lui Valentin Stan, alături de care, în această vară, a reușit promovarea echipei în Liga 2.

“Pentru Dunărea Călărași vom face transferuri. Ne vom baza și pe juniorii călărășeni. Avem jucători de valoare la juniori”- a declarat antrenorul Mircea Ștefan.

“Este de datoria noastră să menținem vie legenda acestei echipe de suflet, pentru suporterii și iubitorii fotbalului călărășean. Am încredere că vom reuși, împreună cu toți cei implicați în acest context sportiv, să readucem Dunărea Călărași acolo unde îi este locul!” -președintele CJ, Vasile Iliuță

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*