Exercițiu de evacuare în caz de incendiu la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Călărași

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari au desfăşurat astăzi un exercițiu de evacuare în caz de incendiu la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Călărași

“Reprezentanți ai comenzii unității, specialişti din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţii şi reprezentanţi și ai Inspecţiei de Prevenire, cu spijinul colegilor de la Detaşamentul de pompieri Călăraşi au desfăşurat un exercițiu de evacuare in caz de incendiu, dar și o activitate de informare preventivă

Activitatea s-a derulat în condiții normale, angajații instituției respectând indicațiile responsabililor cu prevenirea incendiilor, astfel că atunci când a fost activată alarma de incendiu tot personalul a fost evacuat la locul prestabilit de adunare pe platoul din curtea interioară a instituției. unde ulterior au asistat și la o scurtă prezentare de informare preventivă” – ISU Tulcea.  

Potrivit scenariului exerciţiului, pompierii militari s-au deplasat la interventie cu o autospecială de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD.

A fost simulata stingerea unui incendiu, care ar fi izbucnit în sala serverelor, iar ulterior echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei victime care ar fi suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Si in perioada următoare se vor desfășura astfel de exerciții de evacuare în caz de incendiu / cutremur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*