Femeile social democrate, prezente la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Femeile social democrate, prezente la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. FOTO: OFSD Călărași

O inițiativă de a încuraja atât oamenii de afaceri care își deschid porțile pentru noii angajați, cât și pentru tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă stabil.

“Suntem alături de colegele noastre, Doinița Nicolae și Ruxandra Bîrcă la acest eveniment. Este un flux continuu de tineri care sunt interesați de un job în Călărași. Se pare că până în momentul de față cariera militară are prioritate, oferta Centrului Militar Județean “vinde” foarte bine. O plăcere să întâlnesc femeile de afaceri ale orașului, pregătite să preia noua generație. O mândrie să fie mereu lângă noi domnul senator Nicușor Cionoiu, mereu atent la piața locurilor de muncă. Felicitări tuturor și mult succes celor care au reușit să facă un prim pas spre carieră”, a declarat la deschiderea evenimentului Marinela Voivozeanu, președintele OFSD Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*