Fostul Centru de Dezinsecție Fundulea a intrat în posesia ISU Călărași, care a amenajat acolo Pichetul de Pompieri Fundulea

Fostul Centru de Dezinsecție Fundulea a fost transformat înPichetul de Pompieri Fundulea. FOTO: CJ Călărași

Președinte Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță și Inspectorul șef al ISU Călărași, colonelul Adrian Păduraru, au semnat protocolul de predare-primire între CJ și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” a imobilului „Pichet de Pompieri Fundulea”.

Vasile Iliuță reamintește că, prin Hotărârea Consiliului Județean Călărași nr.191/26.10.2021, modificată prin Hotărârea nr.217/28.11.2022, imobilul a trecut din domeniul public al județului Călărași în domeniul public al statului și s-a dat în administrarea ISU „Barbu Știrbei” al județului Călărași.

„Imobilul, fostul Centru de Dezinsecție Fundulea și terenul aferent, a fost declarat bun de interes public național cu destinația de <<Pichet de Pompieri Fundulea>>. Acesta este un punct permanent unde sunt operaționale echipaje de intervenție, inclusiv pentru acordarea asistenței medicale de urgență și care deservește partea de nord-vest a județului Călărași, ce este străbătută de două căi rutiere, respectiv Autostrada A2 și Drumul Național DN3, precum și una feroviară, magistrala București – Constanța”, a esplicat Vasile Iliuță.

Fostul Centru de Dezinsecție Fundulea a intrat în posesia ISU Călărași, care a amenajat acolo Pichetul de Pompieri Fundulea. FOTO: CJ Călărași

Pichetul ISU Fundulea este realizat din bugetul Consiliului Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*