Fostul comandant al ISU „Barbu Știrbei”, colonelul Daniel Popa, va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Călărași

Fostul comandant al ISU „Barbu Știrbei” Călărași, colonelul Daniel Popa, decedat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, va fi înmormântat, duminică, în Cimitirul Eroilor din municipiul Călărași.

Trupul neînsuflețit al colonelului Daniel Gheorghe Popa va fi depus, sâmbătă, 7 noiembrie, la ora 14.00, la Capela Cimitirului Central din Municipiul Călărași.

Intrarea către Capelă se va face prin poarta de acces de pe strada Sloboziei, iar ieșirea pe poarta de acces de pe strada Ion Heliade Rădulescu. Toți cei care vor dori să aducă un ultim omagiu celui care a fost comandant al ISU „Barbu Știrbei” Călărași și al ISU „Dobrogea” Constanța, colonelul Daniel Gheorghe Popa, sunt rugați să respecte circuitele, sa păstreze distanțarea socială și să poarte mască de protecție.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 8 noiembrie, la ora 12.30, la Biserica Cimitirului Central, iar înmormântarea în Cimitirul Eroilor din municipiul Călărași.

Colonelul Daniel Popa, cel care s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” Călărași, a murit, miercuri, într-un spital din București, unde fusese internat după ce fusese diagnosticat cu coronavirus.

Aflat la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” al județului Constanța, colonelul Daniel Popa, a fost inițial internat într-o unitate sanitară din Constanța, iar apoi, când starea i s-a înrăutățit, a fost transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*