FOTO Călărășean reținut de procurorii DIICOT după ce a convins mai multe tinere să se prostitueze prin metoda „lover boy”

Călărășean reținut de procurorii DIICOT după ce a convins mai multe tinere să se prostitueze prin metoda „lover boy”

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași au dispus, marți, 12 ianuarie, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Astfel, potrivit DIICOT, din anul 2015 și până în prezent, bărbatul a recrutat, prin utilizarea metodei de inducere în eroare lover boy, mai multe tinere pe care le-a exploatat prin determinarea la practicarea prostituției pe teritoriul Germaniei, Elveției și Marii Britanii.

La data de 12 ianuarie, procurorii DIICOT Călărași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași, au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași, în urma cărora au fost ridicate sumele de 45.530 de lei, 7.740 de euro, cinci telefoane mobile și un autoturism.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*