FOTO Călărășean reținut de procurorii DIICOT după ce a convins mai multe tinere să se prostitueze prin metoda „lover boy”

Călărășean reținut de procurorii DIICOT după ce a convins mai multe tinere să se prostitueze prin metoda „lover boy”

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași au dispus, marți, 12 ianuarie, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Astfel, potrivit DIICOT, din anul 2015 și până în prezent, bărbatul a recrutat, prin utilizarea metodei de inducere în eroare lover boy, mai multe tinere pe care le-a exploatat prin determinarea la practicarea prostituției pe teritoriul Germaniei, Elveției și Marii Britanii.

La data de 12 ianuarie, procurorii DIICOT Călărași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași, au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași, în urma cărora au fost ridicate sumele de 45.530 de lei, 7.740 de euro, cinci telefoane mobile și un autoturism.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*