FOTO Două persoane au murit într-un grav accident rutier petrecut pe DN 3, în apropiere de Călărași

Grav accident rutier pe DN 3, soldat cu decesul a două persoane. FOTO: ISU Călărași

Salvatorii călărășeni au fost solicitați să intervină joi, 5 mai, în sprijinul victimelor unui accident rutier petrecut pe DN 3, în apropiere de Călărași, în care au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, pompierii militari călărășeni au intervenit rapid la locul accidentului cu două autospeciale, una de descarcerare și una de prim ajutor SMURD, iar în ajutorul lor a sosit și un echipaj al SAJ Călărași.

„În autocamion se afla o singură persoană, conducătorul autovehiculului, care este în afara oricărui pericol și nu prezintă traumatisme, iar în autoturism se aflau două persoane încarcerate, un bărbat și o femeie, cu vârste cuprinse între 55 – 60 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plutonier adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Cele două persoane aflate în autoturism prezentau leziuni incompatibilitate cu viața și, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale pentru resuscitarea acestora, au fost declarate decedate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*