FOTO „Drumarii” călărășeni sunt pregătiți de iarnă: peste 50 de utilaje de deszăpezire vor acționa pe drumurile din județ

Cu 56 de utilaje de deszăpezire vor acționa drumarii călărășeni în această iarnă. FOTO CJ Călărași

Peste 50 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să intervină în cursul acestei ierni, drumarii călărășeni având la dispoziție autofreze, utilaje cu lamă, sărărițe și autogredere.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a verificat, luni, 23 noiembrie, parcul auto pregătit pentru comandamentul de iarnă și s-a declarat mulțumit de starea acestora.

Conform acestuia, SC Drumuri și Poduri SA, societate subordonată Consiliului Județean Călărași, are pe stoc o cantitate de 1.200 tone de material antiderapant (50 la sută sare și 50 la sută nisip) și va ieși la deszăpezirea drumurilor cu șapte autofreze, 15 utilaje cu lamă și sărărițe, 31 de utilaje tip Wolla și trei autogredere. Jumătate din această flotă aparține SC Drumuri și Poduri SA, iar celelalte utilaje au fost închiriate pe perioada iernii.

Utilajele sunt împărțite în toate cele cinci baze existente în județ, pentru ca timpul de răspuns atunci când va fi nevoie de intervenție să fie cât mai scurt cu putință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*