FOTO Drumuri și Poduri SA Călărași a finalizat de asfaltat un tronson al DJ 307A, în interiorul localității Independența

A fost finalizată asfaltarea un tronson al DJ 307A, în interiorul localității Independența. FOTO: Drumuri și Poduri SA Călărași

Într-un efort de îmbunătățire a infrastructurii rutiere din regiune, angajații companiei SC Drumuri și Poduri SA Călărași au finalizat recent lucrările de asfaltare a unui tronson de peste 1,3 kilometri de drum, pe DJ 307A, situat în intravilanul localității Independența. Această intervenție a inclus și reparații necesare pentru a asigura accesul sigur al localnicilor la acest drum.

Potrivit reprezentanților societății, următorul pas constă în aplicarea marcajelor rutiere, astfel încât traficul să poată fi desfășurat în siguranță pe noua suprafață asfaltată. Aceste măsuri se încadrează în eforturile continue ale Drumuri și Poduri SA Călărași de a îmbunătăți condițiile de circulație în zonă.

În plus, sursele citate au dezvăluit că echipa Drumuri și Poduri SA Călărași a început lucrările și pe drumul comunal DC 402, care leagă Fundulea de Dârvari și Măriuța. Această intervenție vizează atât reparații, cât și montarea indicatoarelor rutiere, marcajele specifice și cosirea vegetației de-a lungul drumului.

Reprezentanții companiei au subliniat că aceste acțiuni sunt doar o parte dintr-un plan amplu de reparații și întreținere a drumurilor județene. Acestea includ activități precum plombarea gropilor, montarea indicatoarelor rutiere și a marcajelor, precum și menținerea în stare corespunzătoare a vegetației de pe marginea drumurilor.

„Suntem dedicați îmbunătățirii infrastructurii rutiere din zonă și ne concentrăm asupra atingerii unor standarde ridicate de siguranță și confort pentru toți participanții la trafic”, au declarat reprezentanții SC Drumuri și Poduri SA Călărași.

SC Drumuri și Poduri SA Călărași s-a înființat în anul 1997, în baza Hotărârii nr. 55 din 31.10.1997 și Hotărârii nr. 10/30.03.1998 al Consiliului Judeţean Călărași și are ca domenii de activitate executarea lucrărilor de reparații drumuri județene și comunale, covoare bituminoase, lucrări de asfaltare, pietruire drumuri de pământ, modernizare străzi, producerea și comercializarea de mixturi asfaltice, prestarea de servicii cu utilaje și mijloace de transport auto. Domeniul principal de activitate este construcția, întreținerea, repararea, modernizarea drumurilor și podurilor și servicii de deszăpezire pe timp de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*