FOTO Liderii PSD Călărași salută numirea noilor subprefecți ai județului

Festivitate de învestire în funcţie a noilor subprefecți ai județului Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul municipiului Călărași și președinte al PSD Municipiul Călărași, Marius Dulce, și președintele Consiliului Județean Călărași și președinte interimar al Organizației Județene PSD, Vasile Iliuță, au salutat joi, 13 ianuarie, instalarea noilor subprefecți ai județului Virgil Diaconu şi Eugen Ilie.

Cu această ocazie, Marius Dulce le-a urat succes celor doi, amintindu-le că acum se află în slujba cetățeanului.

„Am participat astăzi la festivitate de învestire în funcţia de subprefect a colegilor mei din PSD, Virgil Diaconu şi Eugen Ilie, care cu certitudine îşi vor pune amprenta asupra desfăşurării în condiții optime a activității în cadrul Prefecturii. Îi cunosc bine, sunt doi oameni serioși, valoroși, responsabili, care cunosc problemele județului şi sunt convins că au capacitatea să facă o echipă competitivă cu actualul prefect, dl Valentin Barbu. Le urez mult succes în noua misiune şi să nu uite că sunt în slujba cetățeanului 24 de ore din 24”, a scris Marius Dulcea pe pagina sa de Facebook.

El a fost completat de către președintele interimar al PSD Călărași, Vasilie Iliuță, care, tot printr-o postare pe pagina de Facebook, a apreciat numirea celor doi ca pe o victorie a partidului.

„Doi subprefecți PSD pentru județul Călărași înseamnă că echipa Instituției Prefectului va funcționa de aici înainte pentru oameni. Mulțumesc colegilor de partid pentru unitatea și înțelepciunea de care au dat dovadă în susținerea domnilor Virgiliu Diaconu și Eugen Ilie. Încă o victorie a PSD Călărași!”, a scris Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*